in

Zyxel, yeni bulut tabanlı Access Point’lerini piyasaya sundu

Zyxel, Entegratör firmalar, servis sağlayıcılar ve bir çok farklı ölçekteki işletmenin ağ performansını artırmayı hedefliyor. NebulaFlex’in yeni özelikleri ve piyasaya sunulan üç modlu yeni bulut tabanlı Access Point WAC6303D-S ve NWA5123-AC HD kurumların veri iletişim altyapısını güçlendiriyor. Teknolojinin hızlı evrimi, iş hayatında veri ağlarının yapısını ve iş ihtiyaçlarını artırıyor. Günümüzde karmaşık ağ altyapısını yöneten BT yöneticilerinin beklentileri de değişiyor.

Zyxel Nebula

Zyxel’in bir diğer yeni Access Point’i NWA5123-AC HD ise 1.6Gbps’ye kadar kablosuz veri hızı imkanı sunuyor. Wave 2 dual-radio, MU-MIMO ve yeni nesil beamforming teknolojisini destekleyen ürün, gelişmiş gürültü engelleme, üstün donanım özelikleri ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor.

Hastaneler, okul kampüsleri ve oteller gibi yoğun ortamlarda giderek artan yüksek hızda mobil bağlantı taleplerini karşılayan NWA5123-AC HD, üçlü yönetim modu avantajıyla işletmelere esneklik sunuyor. Tek bir access point ile iş ihtiyaçlarını karşılayabilen işletmeler, iş yoğunluğu artışı neticesinde satın alma maliyeti endişesi taşımadan dilediği kadar NebulaFlex access point satın alarak ağını bulut teknolojisiyle sınırsız olarak genişletebiliyor. 

Nebula bulut çözümleri esnek olarak sunduğu ücretsiz, yıllık ve ömür boyu lisanslama modelleriyle, işletmelerin teknik uzmanlık ya da danışmanlık ücretleri gibi gizli maliyetlerin endişesini taşımadan bulut teknolojilerinin tüm avantajlarından yararlanmalarını sağlıyor.

Siber korsanları en çok siber saldırı yaptığı sektörler

2019’un en “havalı” teknolojisi konteyner