in

Alanadi.com.tr Hostigger, Inc. Tarafından Satın Alındı

Hostigger

Türkiye’de hosting sektörü her geçen gün gelişimine devam etmektedir. Öyle ki dünyaca ünlü bir çok hosting firması Türkiye pazarına yoğun ilgi göstermekte. Reklam ve iletişim çalışmalarına ağırlık vererek Türkiye pazarından kapabileceği en yüksek payı almaya çalışmaktadır. Kimi firmalar ise yurt dışı üzerinden Türkiye operasyonunu sürdürmek yerine doğrudan Türkiye’deki hosting firmalarını satın alarak pazara giriş yapmaktadır.

Yaklaşık 10 yıldır hosting sektöründe faaliyet gösteren alanadi.com.tr, bu gece kullanıcılarına gönderdiği mail ile 29 haziran 2016 tarihinde Amerika Merkezli, 32 farklı ülkeye Hosting ve Cloud hizmetleri sunan Hostigger, Inc. tarafından satın alındıklarını duyurdu.

Şirketin müşterileri tarafından bu noktada en çok merak edilen konu ise, mevcut yapının nasıl ilerleyeceği şeklindeydi. Yapılan açıklamada satın almayla birlikte teknik ekipte herhangi bir ayrılık olmayacak olup, müşterilerine hizmet sunmaya devam edeceklerini belirttiler.

Amerika’da henüz 1 yıldır faaliyette bulunan Hostigger, bir çok ülkeden bünyesine kattığı çeşitli hosting şirketleri ile farklı lokasyonlardaki pazarlarda söz sahibi olmaya çalışıyor.

Türkiye’de Haftada 18 bin Siber Saldırı Yaşanıyor

Paratika e-Ticaret Sektörünün Yeni Oyuncusu Olarak Pazara Girdi