in ,

Huawei Yeni Veri Merkezi Sunucularını Tanıttı

huawei sunucu

Huawei yeni rack sunucularını tanıttı. FusionServer X6800 ve FusionServer E9000 Blade Sunucu olarak tanıtılan yeni sunucular, raf kullanımı ve veri merkezi altyapıları için iyileştirme sağlamasının yanı sıra düşük maliyet avantajı da sağlıyor.

Bu iki yeni sunucuyu incelediğimizde ise dikkat çeken özellikleri şu şekilde;

FusionServer X6800

Gelişmiş mimarisi ile bulut depolama ve büyük veri gibi çeşitli uygulamalar için hazırlanmış yüksek performanslı bir veri merkezi sunucu çözümü olarak öne çıkıyor. Bu 4U kasaya sahip sunucu, yüksek performans gerektiren çalışmalar için uygun ve esnek yapılandırma özellikleri sunuyor. Optimal ısı dağılım tasarımı ile güç tüketimini azaltan FusionServer X6800, içerideki hava akımını destekliyor.

Ürünün detaylı broşürünü incelemek için tıklayın.

FusionServer E9000 Blade Sunucu

FusionServer E9000 tümleşik mimari blade sunucusu depolama, ağ ve yönetim uygulamalarını bir araya getiriyor. Bu üst düzey sunucu, kurumsal uygulamalar için güçlü bir platform sağlıyor ve veri merkezleri, sanallaştırma, kritik servisler ve yüksek performanslı bilgi işlem gereksinimleri için ideal bir çözüm sunuyor. 12U kasaya sahip Huawei E9000 sunucusu, en az 1 m derinlikte bir standart 19 inçlik bir rafa monte edilebiliyor.

Ürünün detaylı broşürünü incelemek için tıklayın.

Dünyanın İlk Veri Merkezi ve Servis Sağlayıcı Dizini Yayında

2017’de Bizi Ne Tür Siber Saldırılar Bekliyor?